Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham-hyökkääjä ottaa kantaa Harry Kanen tilanteeseen: “Meidän täytyy vain odottaa…”

Heung-min Son
AOP

Harry Kanen ympärillä on riittänyt tuttuun tapaan uskomaton määrä uutisointia. Tottenham Hotspurin maalinsylkijää ollaan oltu viemässä vahvasti etenkin Bayern Müncheniin. Miehen nykyinen joukkuetoveri Spursista, Heung-min Son ottaa tilanteeseen kantaa.

Bayern München valmistelee lähteiden perusteella kolmatta tarjousta Tottenham Hotspurin Harry Kanesta. Lontoolaisjoukkue on ollut toistaiseksi haluton päästämään tähtihyökkääjää lähtemään, vaikka tämän sopimusta on enää vuosi jäljellä.

Tottenham uskoo raportoidusti, että Kane saadaan suostuteltua sitoutumaan seuraan pidemmäksi aikaa, mutta tällä hetkellä se ei näytä kovinkaan todennäköiseltä. Kanen joukkuetoveri, Heung-min Son kertoo tilanteesta oman näkemyksensä.

– Kane on aina ammattimainen ja harjoittelee kovaa. Hän ei ole ikinä ottanut tilannetta puheeksi. Hänen ympärillään riittää niin paljon uutisointia, että se ei varmasti tunnu helpolta. Hän on kuitenkin edelleen kapteenimme ja harjoittelee muun joukkueen mukana.

– Kane ei anna minkään häiritä itseään ja rakastaa olla täällä. Ihailen ja kunnioitan häntä suuresti pelaajana. Hän on kuulunut viimeisen kuuden tai seitsemän vuoden aikana maailman parhaiden hyökkääjien joukkoon. Meidän täytyy vain odottaa ja katsoa mitä tapahtuu.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset