Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Borussia Dortmundin tähti avautuu käänteen tehneestä hetkestä: “Tunnen edelleen samalla tavalla”

Borussia Dortmund
Pixabay

Borussia Dortmundin kausi päättyi järisyttävään pettymykseen, kun mestaruus karkasi viimeisellä pelikierroksella Bayern Münchenin hyppysiin. BVB:n monivuotinen runkopelaaja, Julian Brandt kertoo saaneensa lisämotivaatiota loppukauden tapahtumista.

Borussia Dortmund lähtee jälleen uuteen kauteen Bayern Münchenin suurimpana haastajana. Tätä tosiasiaa pönkittää myös se, että RB Leipzig on heikentynyt siirtomarkkinoilla menetettyään muun muassa Christopher Nkunkun ja Dominik Szoboszlain.

Päättyneellä kaudella Dortmundilla oli jo toinen käsi mestaruuspytyssä, mutta lopulta Bayern pääsi kohottamaan pokaalia maalieron turvin. Dortmundin monivuotinen luottopelaaja, Julian Brandt avautuu kauden päättymisen jälkeisistä tunnelmista ja paljastaa saaneensa tapahtuneista lisämotivaatiota.

– Uskon, että sen (mestaruuden karkaaminen) käsittely vaati kaikilta viisi tai kuusi päivää. Halusin tuolloin vain mennä hiljaiseen paikkaan miettimään tapahtunutta. Löysin nopeasti kuitenkin harjoittelumotivaation uudelleen.

– Tapasin Nico Schlotterbergin lomalla, joka oli kanssani täysin samaa mieltä. Lomailu on mukavaa, mutta mielummin palaisimme tositoimiin välittömästi.

– Itseni kohdalla kaikki muuttui totaalisesta pettymyksestä uskomattomaksi motivaationlähteeksi muutaman viikon sisällä. Tunnen edelleen samalla tavalla.

Dortmund jatkaa harjoituskauttaan perjantaina ottelulla San Diego Loyalsia vastaan. Bundesliiga käynnistyy keltapaitojen osalta 19. elokuuta ottelulla FC Kölniä vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga