Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Harry Kanelta vaisu debyytti – Thomas Tuchel valaa uskoa brittikärkeen

Harry Kane
AOP

Harry Kanen pitkään odotettu siirto näki vihdoin päivänvalon viime viikolla, kun englantilaiskärki vaihtoi Bayern Münchenin paitaan 100 miljoonalla eurolla. Kane jäi maaleitta debyytissään Red Bull Leipzigia vastaan, mutta Thomas Tuchel uskoo tehojen löytyvän.

Bayern München tuskaili viime kaudella maalinteon kanssa, eikä Robert Lewandowskille löytynyt joukkueesta luontaista korvaajaa. Bundesliigan mestaruus irtosi tavalla, joka ei tyydyttänyt Bayernin seurajohtoa, eikä paukut riittäneet Mestarien liigassa.

Tehokkuuden puuttuminen leimasi selkeästi joukkueen pelaamista ja ongelmaa paikkaamaan saapui Harry Kane, joka siirtyi Saksaan 100 miljoonan euron siirtosummalla.

Kanen debyytti Bayernin paidassa jätti toivomisen varaa, sillä RB Leipzig jyräsi Saksan Super Cupissa puhtaaseen 3-0 voittoon.

Kane pääsi kentälle viimeisen puolituntisen ajaksi, jonka aikana hänelle kertyi kolme kosketusta. Vaikka Kane ei pystynyt vaikuttamaan otteluun ensimmäisessä pelissään, uskoo Thomas Tuchel Reutersin mukaan joukkueen vielä hyötyvän hänen panoksestaan.

– Harry Kanen vaikutus ei ole haihtunut minnekkään. Kyse ei ole pelkästään kentällä tapahtuvista asioista, vaan hänen ammattimaisuudestaan ja luonteestaan. Hän antaa meille mahdollisuuden voittaa ja uskon, että hänestä meille on suurta apua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga