Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Real Madrid tarjonnut pelaajaansa Manchester Unitedille

Real Madridin David Alaba
AOP

Real Madridin David Alaba saattaa olla siirtymässä muihin maisemiin vielä tämän kesän aikana. Tuoreet lähteet kertovat, että Madrid on tarjonnut Manchester Unitedille mahdollisuutta pelaajan hankintaan.

Bayern Münchenissä suuren yleisön tietoisuuteen noussut David Alaba vaihtoi Real Madridin paitaan vuonna 2021. Ura Santiago Bernabeulla ei ole mennyt täysin pelaajan omien odotusten mukaisesti, vaikka palkintokaappiin onkin kertynyt täytettä.

Alaban otteet ovat ailahdelleet runsaasti Espanjassa, eikä hän ole missään vaiheessa pystynyt täysin vakuuttamaan Los Blancos-manageri, Carlo Ancelottia kyvyistään.

Viime kaudella Alaba pelasi 23 La Liga-ottelua ja 11 peliä Mestarien liigassa sortuen ajoittain katastrofaalisiin virheisiin.

Nyt miehen ura saattaakin olla jatkumassa muualla, sillä 90minin tietojen mukaan Real on valmis myymään Itävallan kapteenin tämän siirtoikkuna puitteissa. Los Blancos on tiettävästi tarjonnut Alabaa Manchester Unitedille, jonka kiinnostuksesta ei ole kuitenkaan toistaiseksi varmuutta.

Monipuolinen Alaba on omimmillaan topparin tontilla, mutta pystyy käytännössä pelaamaan puolustuslinjassa millä tahansa pelipaikalla. Pelaajaprofiilinsa puolesta hän voisi sopia melko hyvin Erik ten Hagin palettiin.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset