Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähtö lähenee: Liverpool-pelaajan kolmivuotinen sopimus tullaan julkistamaan lähiaikoina

Jordan Henderson
AOP

Jordan Hendersonin siirto Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Ettifaqiin vaikuttaa olevan enää viimeistelyä vaille valmis. Englantilaiskeskikenttä ehti pelata Liverpoolin paidassa lähes 500 ottelua siirryttyään Anfieldille vuonna 2011.

Yksi aikakausi on tulossa päätökseensä, kun Liverpoolin keskikentän ikoni, Jordan Henderson on siirtymässä muihin maisemiin. Redsin monivuotinen johtaja kulutti päättyneellä kaudella vaihtopenkkiä selkeästi aiempaa enemmän. Tämä johtui osittain miehen kärsimistä vammoista, mutta terveenä ollessakaan Jürgen Kloppilta ei herunut varauksetonta luottoa.

Henderson oli osa Englannin ryhmää Qatarin MM-kilpailuissa hoitaen oman leiviskänsä mallikkaasti. Konkari pelasi loistavasti yhteen Jude Bellinghamin kanssa, mutta jalka alkoi painaa talvitauon jälkeen.

Nyt Hendersonin ura on jatkumassa uusissa ympyröissä ja siirtoasiantuntija Fabrizio Romanon mukaan h-hetki lähenee.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Henderson on Romanon kertoman perusteella tällä hetkellä Kroatiassa Al-Ettifaqin harjoitusleirillä viimeistelemässä siirtoaan. Osapuolet ovat sopineet kolmen vuoden mittaisesta sopimuksesta, joka tullaan julkistamaan lähiaikoina.

Henderson siirtyi Sunderlandista Liverpooliin vuonna 2011 ja on tämän jälkeen pelannut seuran paidassa 492 ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset