Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

BBC: Entinen Real Madrid-tähti siirtyy Betisiin – Lähteekö ura uuteen nousuun?

Isco
AOP

Real Madridista parhaiten muistettavan Iscon ura jatkuu ensi kaudella Real Betisissä. Espanjalainen on ollut ilman seuraa joulukuusta lähtien lähdettyään Sevillasta ovet paukkuen.

Francisco Roman Alarcon Suarez, joka tunnetaan paremmin nimellä Isco, pelasi vuosien 2013-2022 välillä Real Madridissa. Palkintokaappiin kilahti tuona aikana lähestulkoon kaikki mahdollinen, mutta mies ei ikinä pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa Los Blancosin avausmiehistössä.

Temperamenttisen luonteen omaava Isco ajautui vähän väliä ongelmiin suorasukaisten mielipiteidensä takia ja sama on jatkunut myös pitkän Madrid-jakson jälkeen.

Isco siirtyi viime elokuussa Sevillaan, joukkueen silloisen managerin, Julen Lopeteguin, houkuttelemana. Ura Andalusiassa ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä Isco ajautui nopeasti ongelmiin uudessa seurassaan.

Lopetegui jätti joukkueen lokakuussa, jonka jälkeen Isco riitaantui hänen tilalleen tulleen Jorge Sampaolin kanssa. Pelaajan sopimus purettiin joulukuussa, jonka jälkeen hän on ollut ilman seuraa.

Nyt uusi työnantaja on kuitenkin löytynyt, sillä Real Betis on BBC:n mukaan päässyt sopimukseen entisen Real Madrid-tähden kanssa. Espanjalaisen sopimus on lähteiden perusteella vain vuoden mittainen, joka on täysin ymmärrettävää ottaen huomioon hänen historiansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset