Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja lähtökuopissa – Jatkuuko ura yllättävässä suunnassa?

Fred
AOP

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja, Fred on lähtökuopissa. Brasilialaisen ei uskota enää astelevan Old Traffordin nurmelle ensi kaudella ja häntä ollaan linkitetty muun muassa Fulhamiin. Nyt apajille on ilmaantunut myös Galatasaray, joka hankki hiljattain Wilfried Zahan.

Valioliigajoukkue Manchester United on luomassa uutta runkoa tulevaa kautta silmällä pitäen. Toistaiseksi uudet hankinnat ovat jääneet vähiin, sillä ManU naarannut vain kaksi uutta pelaajaa (Mason Mount, Andre Onana).

Verkot ovat kuitenkin edelleen vesillä, joka tarkoittaa sitä, että todennäköisesti myös lähtijöitä riittää. Yhtenä tällaisena pidetään keskikenttäpelaaja Frediä, joka saapui Red Devilsiin vuonna 2018.

Brasilialainen oli vielä pari vuotta sitten selkeä avauskokoonpanon pelaaja, mutta päättyneellä sesongilla vastuu jäi erittäin rajatuksi Casemiron ja Christian Eriksenin miehittäessä Unitedin keskikaistaa.

Fredin uskotaan olevan valmis siirtymään muualle ja häntä ollaan linkitetty vahvasti Fulhamiin.

Fabrizio Romanon tietojen perusteella myös Galatasaray on saapunut apajille ja tehnyt pelaajasta tarjouksen. United ei lämmennyt turkkilaisten tarjoamalle siirtosummalle, mutta Istanbulissa ei olla tästä huolimatta luovuttu toivosta.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset