Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

City-tähden lähdölle sinetti: “Saavutin paljon enemmän kuin uskalsin odottaa”

Riyad Mahrez
AOP

Riyad Mahrez jättää Manchester Cityn taakseen. Algerialaishyökkääjä on tehnyt sopimuksen Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ahlin kanssa. Mies kiitti entistä työnantajaansa yhteisistä vuosista.

Pitkään jatkunut huhumylly Riyad Mahrezin ympärillä on tullut viimein päätökseensä. Algerialainen jäi päättyneen kauden jälkimmäisellä puoliskolla pienemmälle vastuulle, jonka jälkeen hänen uskottiin olevan halukas vaihtamaan maisemaa.

Mahrezia linkitettiin useampaan suuntaan kesän aikana ja nyt uusi työnantaja on vihdoin varmistunut. Cityä vuodesta 2018 lähtien edustanut pelaaja on tehnyt nelivuotisen sopimuksen Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ahlin kanssa.

Mies kertoi tuntemuksiaan englantilaisseuran verkkosivuilla ja kiitti Cityä menneistä vuosista.

– On ollut suuri kunnia ja etuoikeus saada edustaa Manchester Cityä. Tulin tähän seuraan voittaakseni pokaaleita ja nauttiakseni jalkapallosta. Lopulta saavutin paljon enemmän kuin uskalsin odottaakaan.

– Vietin täällä viisi upeaa vuotta ja pääsin pelaamaan uskomattomien pelaajien kanssa, nauttimaan mahtavien fanien tuesta ja työskentelemään maailman parhaan managerin kanssa.

– Olen saanut täältä loppuelämän mittaisia muistoja, joita kannan mukanani. Manchester City tulee aina olemaan osa minua.

Al-Ahli maksoi Mahrezin pelioikeuksista 30 miljoonan euron siirtokorvauksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset