Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigasta pudonnut Leicester vahvistumassa Aston Villan jättäneellä nuorukaisella

Leicester City
Pixabay

Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Leicester City pyrkii raporttien mukaan vahvistumaan Arjan Raikhyllä. Englantilainen pelasi päättyneellä kaudella Aston Villan nuorten joukkueessa.

Leicesterin päättynyt kausi oli valtava pettymys jokaisella mittarilla. Joukkue valahti Valioliigan häntäpäähän jo ensimmäisten kuukausien aikana, eikä joukkueen puikoissa ollut Brendan Rodgers saanut hommaa käännettyä missään vaiheessa.

Rodgersille näytettiin lopulta ovea, mutta hänen tilalleen saapunut Dean Smith ei pystynyt saavuttamaan sen parempia tuloksia. Ketut putosivat sarjatasoa alemmas ja joukkue valmistautuu Championship-kauteen Enzo Marescan alaisuudessa.

Joukkue on menettänyt kesän aikana useita tärkeitä pelaajia, kun muun muassa James Maddison ja Youri Tielemans ovat nostaneet kytkintä. Kun myös Kelechi Iheanachon jatko näyttää epävarmalta, riittää Marescalla runsaasti mietittävää tulevaa sesonkia varten.

Italialaismanageri pyrkii vahvistamaan Leicesterin ohueksi käynyttä pakkaa kesän aikana, mutta haaviin ei ole todennäköisesti tarttumassa korkeimman profiilin supertähtiä. Leicesterissä pyritään kuitenkin katsomaan pitkälle tulevaisuuteen ja tuomaan sisään nuoria lupauksia.

Yhtenä mahdollisena hankintana pidetään Arjan Raikhya, joka edusti viime kaudella Aston Villan nuorten joukkuetta. 20-vuotiaan Raikhyn sopimus päättyi heinäkuun alussa, joten hän on vapaa etsimään itselleen uuden seuran.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset