Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: AC Milan pyrkii nappaamaan Roman siirtokohteen – Vaihtaako valioliigahyökkääjä maisemaa?

Gianluca Scamacca
AOP

Päättyneellä kaudella West Hamissa pelanneen Gianluca Scamaccan tiedetään olevan AS Roman hankintalistalla. Nyt myös toinen Italian jättiseura, AC Milan on saapunut apajille ja koettaa houkutella kärkipelaajaa riveihinsä.

Toissa kaudella Sassuolossa kovia tehoja mättänyt Gianluca Scamacca nousi raketin lailla Euroopan puhutuimpien kärkipelaajien joukkoon. Italian maajoukkueeseen murtautuneelle pelaajalle lätkäistiin yli 30 miljoonan euron hintalappu ja matka jatkui lopulta suuria investointeja tehneen West Hamin paitaan.

Scamaccan ura Lontoon olympiastadionilla ei ole kuitenkaan lähtenyt missään vaiheessa todelliseen lentoon ja hänen uskotaan haaveilevan paluusta kotimaahansa.

Scamaccaa on linkitetty kesän aikana vahvasti AS Roman riveihin ja pelaaja väläytteli itsekin siirron mahdollisuutta julkisesti.

Viimeisten tietojen mukaan Giallorossin suunnitelmat ovat kuitenkin mutkistumassa, sillä Inside Futbol kertoo, että myös AC Milan on kiinnostunut kookkaan hyökkääjän palveluksista.

Scamacca on todistanut tasonsa Italian pääsarjassa, joten ei ole mikään ihme, että myös Milan kärkkyy tilaisuuttaan. Mitään konkreettista ei olla toistaiseksi lyöty pöytään, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Scamaccan valioliigavisiitti on jäämässä yhden kauden mittaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset