Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Manchester Cityn jättihankinta lähenee – “Hän on valmis ottamaan seuraavan askeleen”

Josko Gvardiol
AOP

Josko Gvardiolin siirtyminen Manchester Cityyn vaikuttaa olevan enää vain ajan kysymys. Hiljattain Cityn paitaan vaihtanut Mateo Kovacic on valmis toivottamaan maajoukkuetoverinsa avosylin vastaan.

Manchester City on hieronut jo pidemmän aikaa kauppaa RB Leipzigin kanssa Josko Gvardiolin pelioikeuksista. Nuorta kroatialaistopparia pidetään yhtenä ikäpolvensa lahjakkaimmista puolustajista, ja Pep Guardiolan tiedetään arvostavan hänen pelillisiä ominaisuuksiaan suuresti.

Siirron totetumisessa on kestänyt yllättävän pitkään, mutta tällä hetkellä kaikki puhuu sen puolesta, että pelaaja on pian lyömässä puumerkkiään sopimuspapereihin.

Chelsean kesällä taakseen jättänyt Mateo Kovacic ottaa kantaa Gvardiolin mahdolliseen saapumiseen Etihadille.

– Joskolla on valtavasti potentiaalia. Hän voi tulla tänne ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään. Hänen saapumisensa olisi luonnollisesti mieleeni, sillä hän on hyvä ystäväni. Olisi mahtavaa saada joukkueeseen lisää kroatialaisia.

– Hän on ehtinyt jo pelata useissa suurissa otteluissa. Olen varma, että hän on valmis ottamaan seuraavan askeleen.

Gvardiol on ollut tärkeä palanen Kroatian maajoukkuetta kahden edellisen lopputurnauksen aikana. Toppari onnistui maalinteossa Qatarin MM-turnauksen pronssiottelussa Marokkoa vastaan.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset