Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Topparilegendaa tarjottu eteenpäin – Jatkuuko ura yllättävässä suunnassa?

Jalkapallokenttä.
Pexels

Juventuksen monivuotisen luottopuolustajan, Leonardo Bonuccin tulevaisuus on edelleen avoinna. Vanhan Rouvan harjoituskiertueelta ulos jätetty Bonucci on hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan mahdollisesti siirtymässä yllättävään osoitteeseen.

Italian maajoukkuekapteeni, Leonardo Bonucci on urallaan uudessa tilanteessa. Vielä viime kaudella raitapaitoja kipparoinut Bonucci jätettiin kylmästi sivuun joukkueen Yhdysvaltoihin suuntautuneelta harjoituskiertueelta.

Italialaismedia raportoi aiemmin, että Bianconerin manageri, Maximiliano Allegri oli tehnyt päätöksensä yhteydessä selväksi Bonuccille, ettei tämä kuulu hänen ensi kauden suunnitelmiinsa.

Bonuccin kerrottiin ensisijaisesti haluavan taistella paikastaan Juvessa, mutta uutta tilaisuutta ei välttämättä enää ole luvassa. Miestä on tarjottu Football-Italian tietojen mukaan Ajaxille, eikä hän ole täysin torpannut siirron mahdollisuutta.

Bonuccin nykyinen sopimus Juven kanssa päättyy tulevan kauden päätteeksi, jonka jälkeen hän aikoo jättää pelikentät taakseen. Italialaisseuran kerrotaan olevan valmis päästämään Bonuccin Ajaxiin joko ilmaisella siirrolla tai lainalla, kunhan pelaajan palkkakustannukset siirtyvät uuden työnantajan maksettavaksi.

Ajaxin lisäksi Bonuccia on linkitetty myös Sampdoriaan, Lazioon sekä Turkin liigassa pelaaviin Fenerbacheen ja Besikstasiin. Tällä hetkellä Hollannissa pelaaminen vaikuttaa kuitenkin kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset