Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU-tähti hehkuttaa joukkueen superhankintaa: “Kehittynyt erittäin paljon kuluneen vuoden aikana”

Rasmus Hojlund
AOP

Rasmus Hojlundin sopimus Manchester Unitedin kanssa odottaa allekirjoitustaan. Hojlundin joukkuetoverina myös Tanskan maajoukkueessa pelaava Christian Eriksen hehkuttaa nuoren hyökkääjän ominaisuuksia.

Atalanta taipui lopulta Manchester Unitedin tarjoaman siirtosumman edessä ja suostui päästämään Rasmus Hojlundin lähtemään. Kuten hyvin tiedetään, 20-vuotias nuorukainen oli ilmaissut useaan otteeseen halunsa siirtyä juuri Old Traffordille.

Serie A:ssa viime kaudella läpilyöneeseen pelaajaan kohdistuu luonnollisesti kovat paineet Unitedin sotisovassa, mutta punapaitojen keskikentällä operoivalta Christian Erikseniltä löytyy CaughtOffsiden mukaan luottoa tämän kykyihin.

– Hojlund on kehittynyt erittäin paljon kuluneen vuoden aikana ja sen jälkeen, kun näin hänet ensimmäistä kertaa maajoukkueessa. Hän on erittäin hyvä pelaaja.

– Tanskassa jalkapallo ei saa samanlaista mediahuomiota kuin muualla, jonka takia ihmiset eivät välttämättä tunne pelaajia kovinkaan hyvin. Hän on kuitenkin erittäin lahjakas hyökkääjä, joka on kehittynyt runsaasti siirryttyään keskelle. Hän on luonnollinen ysipaikan pelaaja.

United on hankkinut tämän kesän aikana Hojlundin lisäksi myös Andre Onanan Inter Milanista ja Mason Mountin Chelseasta. Erik ten Hagin uskotaan suunnittelevan vielä muutamaa täsmähankintaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga