Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Nähdäänkö Liverpoolin keskikentällä todellinen yllätysnimi? – “Kyseessä on kaksi täysin erilaista roolia”

Trent Alexander-Arnold
AOP

Liverpoolin pelaajaryhmitys on kokenut suuria muutoksia kesän aikana, kun kokeneet sotaratsut, Jordan Henderson ja Fabinho karistivat Anfieldin pölyt kannoiltaan. Laitapuolustaja, Trent Alexander-Arnold on pelannut Englannin paidassa keskikentällä, mutta Jürgen Klopp vihjaa, että englantilainen tulee jatkamaan nykyisessä roolissaan.

Liverpool on hankkinut kesän siirtoikkunan aikana uusia vahvistuksia keskikentälleen, kun Anfieldin leveistä ovista sisään ovat astuneet Alexis Mac Allister ja Dominik Szoboszlai. Tästä huolimatta Jordan Hendersonin ja Fabinhon jättämää aukkoa on vaikea paikata, jonka myötä innokkaimmat Pool-fanit ovat toivoneet Trent Alexander-Arnoldin siirtämistä keskikentälle.

Normaalisti laitapuolustajan tontilla operoiva Alexander-Arnold on pelannut ajoittain keskustassa Englannin maajoukkueen paidassa, mutta tästä huolimatta Jürgen Klopp ei 90minin mukaan liputa välittömän muutoksen puolesta.

– Heti sen jälkeen, kun teimme Alexander-Arnoldin roolista vapaamman, monet sanoivat ilman perusteluita, että hänet tulisi siirtää pysyvästi keskikentälle. Kyseessä on kaksi täysin erilaista roolia, koska hän joutuisi pelaamaan varmistavassa roolissa.

– Hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan keskellä riippuen siitä, ketkä pelaavat laidoilla. On ollut tärkeää nähdä hänen onnistuvan, mutta lähtökohtaisesti hän tulee aloittamaan oikealla laidalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga