Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atletico Madrid kärkkyy edelleen tilaisuuttaan: Löytyykö ratkaisu ongelmaan Valioliigasta?

Diego Simeone
AOP

Atletico Madrid tähyää uusia vahvistuksia kuluvan siirtoikkunan aikana. Joukkueen manageri, Diego Simeone paljastaa, että etenkin uudelle keskikenttäpelaajalle riittää edelleen tilausta.

Viime kaudella La Ligan kolmannelle sijalle yltänyt Atletico Madrid hyytyi pahemman kerran Mestarien liigassa. Raitapaitojen matka tyssäsi alkulohkovaiheessa, joka oli luonnollisesti raju pettymys.

Joukkueen käskyttäjä, Diego Simeone sai ryhmän kelpo iskuun kotoisen pääsarjan viimeisinä kuukausina, mutta uusille vahvistuksille on tarvetta tulevaa kautta silmällä pitäen.

Joukkueeseen on linkitetty kesän mittaan muun muassa Fiorentinan Sofyan Amrabatia ja Tottenhamin Pierre-Emile Hojbergia, mutta tilanne elää edelleen. Simeone myöntää Diario AS:n haastattelussa, että joukkueen keskikenttä hakee edelleen muotoaan.

– Tarvitsemme uuden keskikenttäpelaajan, joka voi keventää Koken kantamaa kuormaa, ja tuomaan joukkueeseen lisää kilpailua. Kausi on pitkä ja tällä hetkellä meiltä ei löydy puhtaita keskikenttäpelaajia Koken ympärille.

Kondogbia (Jeffrey) lähti ja vaikka Axel Witsel pystyy pelaamaan roolissa, näemme hänet enemmän topparina. Tulemme todennäköisesti pärjäämään paremmin hankkimalla uuden pelaajan.

Etenkin Spursia edustavan Hojbergin olisi helppo nähdä sopeutuvan Simeonen pelisysteemiin, mutta lontoolaisten myyntihalukkuusta ei ole tarkkaa tietoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga