Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid-tähden itseluottamus tapissa – “Meillä on maailman paras keskikenttä”

Real Madrid
Pixabay

La Ligan mammuttiseura Real Madrid jäi viime kaudella kauas tavoitteistaan, kun joukkue voitti ’’vain’’ seurajoukkueiden maailmanmestaruuteden ja Copa del Reyn. Tulevalla sesongilla tavoitteet ovat jälleen korkealla ja joukkueen keskikenttäpelaaja, Aurelien Tchouameni valaa uskoa omiinsa.

Real Madrid on valmistautunut pian alkavaan uuteen kauteen pelaamalla tukun kovia harjoitusotteluita. Los Blancos on kohdannut hiljattain AC Milanin, Manchester Unitedin ja FC Barcelonan. Huomenna vastaan asettuu puolestaan Juventus.

Madridin pelaaminen on toistaiseksi toiminut hyvin ja etenkin keskikentän uusittu ryhmitys, jossa Jude Bellingham operoi ylimmällä pelipaikalla, on näyttänyt vakuuttavalta. Carlo Ancelottin ryhmä otti voitot Milanista ja Unitedista, mutta Barcalta tuli käkättimeen.

Keskikenttäpelaaja, Aurelien Tchouameni kertoi mietteitään ennen tulevaa Juve-peliä.

– Teemme rajusti töitä valmennuksen kanssa ja olemme onnellisia. Emme lähde pelaamaan vain ’’ystävyysotteluita’’, sillä vastassamme on kovia joukkueita, joita vastaan haluamme esiintyä hyvin.

– Pelaamme uusitulla pelisysteemillä, joka vaatii vielä totuttelua. Mielestäni meillä on maailman paras keskikenttä Toni Kroosin ja Luka Modricin johdolla. Me nuoremmat pelaajat voimme ottaa heistä mallia. Olen varma, että meillä on edessämme loistava kausi.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga