Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-valmentaja otti kantaa siirtohuhuissa olevan supertähden tilanteeseen: “Kukaan ei ole tärkeämpi kuin joukkue”

Joao Felix
AOP

Joao Felixin lainasiirrosta Chelseaan ei tehty pysyvää, joten mies on palannut jälleen Atletico Madridin vahvuuteen. Colchonerosin päävalmentaja, Diego Simeone ottaa kantaa portugalilaistähden viimeaikaisiin kommentteihin.

Joao Felixin lainasiirto Chelseaan piti olla lopun alkua pelaajan uralle Atletico Madridin paidassa. Moni uskoi, että portugalilaista ei enää tulla näkemään Metropolitanolla, mutta toisin on käymässä. Felixin otteet tekivät vaikutuksen Bluesissa, mutta Mauricio Pochettinon otettua valmennusvastuun kävi selväksi, ettei pelit tule jatkumaan Lontoossa.

Felix on näin ollen palannut Madridiin, mutta hänen jatkonsa on edelleen auki. Atleticon manageri, Diego Simeone otti kantaa pelaajan tulevaisuuteen Diario AS:n haastattelussa. Felix myönsi muun muassa hiljattain, että FC Barcelonassa pelaaminen on hänen lapsuudenunelmansa.

– Joukkueen etu on minulle kaikkein tärkein asia. On täysin luonnollista, että lehdistössä keskitytään siihen, että jääkö Felix, vai lähteekö hän. Kukaan ei ole tärkeämpi kuin joukkue. Tätä on mahdotonsa sanoa yhtään selkeämmin, Simeone kertoi.

Argentiinalaisvalmentajalta kysyttiin myös mielipidettä Felixin viimeaikaisiin kommentteihin.

– Hän kertoi mietteistään rehellisesti ja vastasi parhaaksi näkemällään tavalla. Tämä kysymys pitäisi kuitenkin osoittaa hänelle. Kuten aiemmin sanoin, kukaan ei ole tärkeämpi kuin joukkue.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga