Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Arsenalille valtava takaisku! – Tähtihyökkääjä jälleen leikkauspöydälle

Gabriel Jesus
AOP

Gabriel Jesusin vaikeudet eivät tunnu ottavan loppuakseen. Pitkän pätkän viime kaudella loukkaantumisen takia sivussa ollut Jesus joutuu jälleen lasaretin puolelle. Miehen polvi leikattiin torstaina, jonka myötä hän joutuu todennäköisesti missaamaan kauden aloituksen.

Arsenaliin viime kaudella saapunut Gabriel Jesus oli yksi valioliigakauden ensimmäisten kuukausien parhaista pelaajista. Brasilialainen iski tehoja liukuhihnalta muodostaen vaarallisen hyökkäysduon yhdessä maanmiehensä, Gabriel Martinellin kanssa.

Jesus valittiin odotetusti Brasilian MM-kisamiehistöön, mutta hänen pelinsä päättyivät ennen aikojaan Qatarissa tapahtuneen loukkaantumisen takia. Miehen vamma vaati leikkaushoitoa ja hän kuntoutti itseään koko talvitauon ajan. Tästä huolimatta hyökkääjä missasi loppukaudella 15 valioliigaottelua.

Jesus palasi viimeisillä kierroksilla Gunnersin vahvuuteen ja on ollut normaalisti mukana myös kesän preseasonilla. Vaikeudet saivat kuitenkin jatkoa, sillä aiemmin vaivannut polvi kipeytyi uudelleen ja Mikel Arteta vahvistaa 90minille, että Jesus joutuu jälleen sivuun joukkueen vahvuudesta.

– Valitettavasti Jesus joutui käymään tänäaamuna pienessä toimenpiteessä. Hänen polvensa on aiheuttanut ongelmia, joten asialle oli tehtävä jotakin. Uskoakseni hän on sivussa muutaman viikon ajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga