Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Gareth Southgate kertoo mielipiteensä ManU-hylkiön tilanteesta: “Hänellä on päätös tehtävänään”

Harry Maguire
AOP

Harry Maguiren tilanne Manchester Unitedissa jaksaa puhuttaa brittimediassa. Marginaalisen vastuun uskotaan vaarantavan englantilaisen vankkumattoman aseman myös maajoukkueessa. Nyt oman mielipiteensä Maguiren tilanteesta kertoo Kolmen Leijonan päävalmentaja, Gareth Southgate.

Manchester Unitedin kapteeninnauhasta luopumaan joutuneen Harry Maguiren jatkoon Old Traffordilla ei olla toistaiseksi saatu varmuutta. Unitedin tiedetään olevan valmis päästämään puolustajan lähtemään, mutta toistaiseksi Red Devilsin toimistolla ei olla nähty riittävän korkeaa siirtotarjousta.

Maguiren tukala tilanne seurajoukkueessa ei ole toistaiseksi vaikuttanut juurikaan hänen asemaansa Englannin maajoukkueessa. On kuitenkin selvää, että jos toistuvat penkitykset jatkuvat, säännöllinen avauskokoonpanoon nouseminen Kolmen Leijonan paidassa saattaa osoittautua mahdottomaksi.

Englannin päävalmentaja, Gareth Southgate antaa Maguiren tilanteesta oman arvionsa.

– Emme elä maailmassa, jossa kaikkia voi miellyttää. Ammattilaisjalkapallo on raakaa liiketoimintaa. En ole juurikaan huolissani Maguiren tilanteesta, sillä Unitedilla on hänen pelipaikalleen Varane (Raphael) ja Martinez (Lisandro), jotka kuuluvat maailman huippuihin.

– He hankkivat laadukkaita pelaajia jokaisena vuotena ja haasteet kuuluvat asiaan. Kausi on pitkä ja he ovat varmasti tyytyväisiä, että Harry on antamassa taustatukea. Jos hän ei kuulu suunnitelmiin, hänellä on päätös tehtävänään.

– Hän on muodostanut loistavan toppariparin maajoukkueessa yhdessä John Stonesin kanssa, mutta en voi taata kenelläkkään varmaa pelipaikkaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga