Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Liverpool lähimpänä La Liga-tähden hankintaa – Chelsea ja PSG joutumassa pettymään

Gabri Veiga
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, muun muassa Chelsea ja PSG ovat osoittaneet kiinnostustaan Celta Vigossa pelaavaa Gabri Veigaa kohtaan. Lahjakkaan espanjalaisen kintereillä on viimeisten tietojen mukaan myös Liverpool, joka pyrkii edelleen vahvistamaan keskikenttäänsä.

Liverpool on ollut suhteellisen aktiivinen siirtomarkkinoilla hankittuaan Dominik Szoboszlain ja Alexis Mac Allisterin. Koska lähtijäpuolella on riittänyt niin ikään tunkua, on lisää hankintoja kuitenkin edelleen odotettavissa.

Viime viikkojen aikana Anfieldille ollaan linkitetty tukku mielenkiintoisia pelaajia, joista yksi on Celta Vigoa edustava Gabri Veiga. Huippulahjakas espanjalainen on ollut useamman suurseuran kiinnostuksen kohteena ja muun muassa Chelsea ja PSG tarkkailevat hänen tilannettaan.

Liverpoolin uutisoidaan kuitenkin olevan tällä hetkellä lähimpänä sopimuksen tekemistä Veigan kanssa.

Englantilaiset ovat jättäneet pelaajasta 25 miljoonan euron tarjouksen, jota Celta ei kuitenkaan hyväksynyt. Espanjalaisseura pyytää miehestä raporttien mukaan noin 40 miljoonaa, mutta vaikka osapuolet eivät ole vielä päässeet sopuun, ovat neuvottelut edelleen käynnissä.

Veiga on pelannut 9 ottelua Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Hänen murtautumistaan La Rojan ykkösmiehistöön pidetään vain ajan kysymyksenä.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset