Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Onko tässä Chelsean uusi ykkösvahti? – Neuvottelut loppusuoralla

Robert Sanchez
AOP

Brightonia päättyneellä kaudella edustanut Robert Sanchez on lähteiden mukaan siirtymässä Chelseaan. Espanjalaistorjuja joutui kuluttamaan vaihtopenkkiä viime kauden loppupuoliskolla Jason Steelen noustua Roberto De Zerbin suosioon.

Chelsea kauppasi Edouard Mendyn alkukesän aikana Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Hilaliin, jonka jälkeen Kepa Arizzabalagalle on etsinyt siirtomarkkinoilta mitat täyttävää kilpailijaa.

90minin tietojen perusteella Bluesin katseet ovat kääntyneet Brightonin Robert Sancheziin ja osapuolten väliset neuvottelut ovat sujuneet suotuisissa merkeissä. Joukkueiden kerrotaan päässeen yhteisymmärrykseen Sanchezin hintalapusta ja pelaajan uskotaan astuvan lähiaikoina Chelsean asettamaan lääkärintarkastukseen.

Espanjan maajoukkueessa kaksi ottelua pelannut Sanchez murtautui Seagullsin edustusmiehistöön vuonna 2020 ja on ollut tämän jälkeen yksi joukkueen tasaisimmista suorittajista. Päättyneellä kaudella vastuu kuitenkin väheni, sillä valmennusvastuun Graham Potterilta perinyt Roberto De Zerbi luotti enemmän Jason Steeleen.

Tämän lisäksi Brighton ehti hankkia Bart Verbruggenin Anderlechtista, joten kaikki ennusmerkit puhuvat Sanchezin siirron toteutumisen puolesta. Jos kaupat syntyvät, voidaan Sanchezin hankintaa pitää Chelsealta onnistuneena siirtona. Espanjalaiskassari tulee todennäköisesti haastamaan Kepan toden teolla Bluesin ykkösmaalivahdin paikasta

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset