Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

AC Milan hankki lisää nuoruutta – USA:n superlupaus siirtyy San Sirolle

Yunus Musah
AOP

AC Milan on hankkinut Yunus Musahin Valenciasta. Jenkkilahjakkuus on tehnyt Rossonerin kanssa vuoteen 2028 asti ulottuvan sopimuksen.

Yunus Musah edustaa tulevalla kaudella AC Milania. Valencian paidassa lupaavia otteita esittänyt keskikenttäpelaaja on ollut yksi kesän tavoitelluimmista nuorista pelaajista ja hänen ympärillään on riittänyt runsaasti siirtohuhuja.

Musahille riitti yllin kyllin ottajia, mutta Milan veti lopulta pisimmän korren ja kiinnitti pelaajan San Sirolle vuoteen 2028 asti kestävällä diilillä.

Yhdysvaltalainen Musah, 20, on yksi maansa lupaavimmista pelaajista ja on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo 24 A-maaottelua USA:n paidassa.

Arsenalin junioriakatemiasta ponnistava Musah siirtyi Valencian B-joukkueeseen vuonna 2019 ja debytoi seuran edustusmiehistössä heti seuraavana vuonna. Valenciassa vyölle kertyi 108 ottelua, joiden aikana Musah onnistui maalinteossa viisi kertaa.

Vaikka tehot jäivät suhteellisen vaatimattomaksi, on Musah todistanut pysyvänsä hyvin La Ligan vauhdissa mukana ja oli yksi joukkueensa tasaisimmista suorittajista viime kaudella.

Musah ei todennäköisesti pysty täyttämään välittömästi Sandro Tonalin jättämiä saappaita, mutta nuorukaisen potentiaali huomioiden kaikki on mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset