Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea vahvistuu Ligue 1-topparilla: “Toivottavasti voin saavuttaa suuria asioita täällä”

Axel Disasi
AOP

Chelsea on vahvistanut puolustustaan Axel Disasilla. Viime kaudella AS Monacoa edustanut 25-vuotias ranskalainen solmi Bluesin kanssa vuoteen 2029 saakka ulottuvan sopimuksen. Miehestä povataan korvaajaa loukkaantuneelle Wesley Fofanalle.

Pariisilaislähtöinen Axel Disasi debytoi Ranskan pääsarjatasolla Stade Reimsin paidassa vuonna 2017. Kolmen vuoden jälkeen koitti siirto AS Monacoon, jossa Disasi puhkesi toden teolla kukkaan ja vakiinnutti paikkansa joukkueen avausmiehistössä.

Nyt edessä on kuitenkin jälleen harppaus askelta korkeammalle, kun matka jatkui Valioliigassa pelaavan Chelsean riveihin.

Lontoolaisseura sai hiljattain surkeita uutisia, kun Wesley Fofana kärsi akillesjännevamman, joka pitää hänet pitkään sivussa tositoimista. Disasille tulee Fofanan poissaolosta johtuen luultavasti tarjoutumaan runsaasti vastuuta, jonka myötä myös paineita riittää.

– Tämä on jotain, mitä olen odottanut pitkään. Olen todella iloinen ollessani täällä ja osana tätä mahtavaa seuraa. Tunnen suurta ylpeyttä ollessani Chelsean pelaaja ja toivottavasti voin saavuttaa suuria asioita täällä, Disasi kertoi.

– Olen todella kunnianhimoinen ja haluan voittaa pokaaleita. Tulen tekemään kaikkeni joukkueen tavoitteiden saavuttamisen eteen. En malta odottaa pääseväni tuntemaan fanien energian tällä upealla stadionilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset