Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalille kauden ensimmäinen pysti: “Tämä on meiltä selkeä lausunto”

Aaron Ramsdale
AOP

Arsenal voitti kauden ensimmäisen pyttynsä, kun Manchester City kukistui Community Shieldissä rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Gunnersin maalivahti, Aaron Ramsdale hehkutti joukkueensa suoritusta ja korosti voiton merkitystä.

Sunnuntaina pelattu perinteinen Community Shield päättyi Arsenalin voittoon. Valioliigan kahden parhaan joukkueen kohtaaminen venyi aina rangaistuspotkukilpailuun asti varsinaisen peliajan ja jatkoajan päätyttyä 1-1 tasalukemiin.

Manchester City näytti olevan matkalla voittoon, kun Cole Palmer onnistui Kevin De Bruynen tarjoilusta viimeisen varttitunnin aikana. Arsenalin paitaan viime kaudella siirtynyt Leandro Trossard toi kuitenkin Tykkimiehet tasoihin lisäajan 11. peliminuutilla.

Jatkoaika ei tuonut ratkaisua, joten edessä oli rangaistuspotkukilpailu. Cityn kaksi vetäjää epäonnistui, kun Arsenalin kaikki neljä pelaajaa onnistuivat omissa yrityksissään. Näin ollen lontoolaisille kauden ensimmäinen pysti ja pientä helpotusta valioliigapytyn karkaamiseen.

Arsenalin maalivahti, Aaron Ramsdale oli hyvillä mielin pelin ratkettua.

– Tämä on meiltä selkeä lausunto. Voitto kertoo siitä, että pystymme kaatamaan Cityn tärkessä ottelussa. En tiedä, millainen kausi tästä tulee. Henkinen lukko on kuitenkin poissa ja olemme valmiina jatkamaan.

Arsenal ja City lähtevät suurimpina ennakkosuosikkeina pian alkavaan valioliigakauteen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga