Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Juventus tavoittelee viime kaudella Valioliigassa pelannutta Barca-topparia

Clement Lenglet
AOP

FC Barcelona ja Juventus saattavat päätyä tekemään kauppaa, sillä italialaisseuran uutisoidaan olevan kiinnostunut Clement Lengletin allekirjoituksesta. Pieneen rooliin Kataloniassa jäänyt Lenglet pelasi viime kaudella lainalla Tottenham Hotspurin paidassa.

Myllerryksessä oleva Juventus tulee todennäköisesti uusimaan pelaajistoaan kesän aikana kovalla kädellä. Lähtijäpuolella uskotaan olevan tunkua, sillä muun muassa Federico Chiesan ja Dusan Vlahovicin odotetaan vaihtavan maisemaa. Angel Di Maria ehti jo jättää Allianz Stadiumin taakseen ja siirtyi Benficaan.

Myös puolustuslinjaan on tulossa muutoksia, sillä viime kaudella Juvea kipparoinut Leonardo Bonucci jätettiin sivuun joukkueen harjoitusvahvuudesta. Italialaisikonin tulevaisuudesta ei ole edelleenkään minkäänlaista varmuutta ja viimeaikaiset huhut vihjaavat sen puolesta, että Bonuccin paluu pelaavaan miehistöön uhkaa jäädä haaveeksi.

Barca News Networkin saamien tietojen perusteella Juventus on kiinnostunut FC Barcelonan sopimuspelaajasta Clement Lengletistä. Ranskalaispakki hankittiin aikoinaan suurin odotuksin Camp Noulle, mutta homma ei ole toiminut odotetulla tavalla.

Lenglet pelasi päättyneellä kaudella Valioliigaa edustaen Tottenham Hotspuria, mutta myös Saudi-Arabiaan linkitetyn pelaajan tulevan kauden osoite on tässä vaiheessa edelleen täysi mysteeri.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset