Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU jäämässä nuolemaan näppejään? City-tähden päätös vesittämässä siirron

Benjamin Pavard
AOP

Manchester Unitedin hankintalistalla olevan Benjamin Pavardin seuraavasta liikkeestä ei ole vielä varmuutta. Pelaaja haluaa raporttien mukaan siirtyä, mutta Thomas Tuchel haluaa pitää hänet Bayern Münchenissä.

Kuten aiemmin uutisoimme, Harry Maguiren siirtyminen West Hamiin näyttää todennäköiseltä. Vaikka Maguirelle ei ollutkaan juurikaan enää käyttöä Manchester Unitedissa, haluaa Erik ten Hag tuoda ryhmään uuden keskuspuolustajan tuomaan kilpailua Lisandro Martinezille ja Raphaël Varanelle.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Bayern Münchenin Benjamin Pavardia, joka pystyy operoimaan joko topparina tai laitapuolustajana. Pavard haluaa Inside Futbolin tietojen perusteella siirtyä Old Traffordille, mutta baijerilaisseura pyrkii pitämään hänestä kiinni.

Pavardia ei haluta raportoidusti päästää lähtemään, sillä pitkään viritelty Kyle Walkerin hankinta on kaatumassa. Walkeria on linkitetty alkukesästä lähtien Bayerniin, mutta englantilaispuolustajan kerrotaan haluavan sittenkin jatkaa uraansa Manchester Cityn paidassa.

Tästä johtuen Pavardin siirtotoiveet saattavat jäädä toteutumatta, vaikka ranskalainen on ilmoittanut, ettei aio tehdä jatkoa vuoden päästä umpeutuvalle sopimukselleen. Tilanne kuitenkin elää ja ManU:n uskotaan pyrkimään vielä avaamaan neuvotteluyhteyden Bayernin seurajohdon kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset