Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Aston Villa virittelee kovan luokan hankintaa – Oikuttelevalle tähdelle avautumassa toinen mahdollisuus

Nicolo Zaniolo
AOP

Aston Villa pyrkii vahvistamaan hyökkäystään ennen tulevan kauden alkua. Nicolo Zaniolo on tuoreiden tietojen mukana yksi vaihtoehdoista, joita Villa Parkilla mietitään vakavasti.

Unai Emeryn alaisuuteen ennen talvitaukoa siirtynyt Aston Villa oli yksi kevätkauden pirteimmistä joukkueista Valioliigassa. Espanjalaismanageri sai käännettyä syvällä rämpineen birminghamilaisseuran kurssin ja lopulta Villa ylsi aina seitsemännelle sijalle, pisteen päähän Eurooppa-liigan lohkopaikasta.

Kuten Emery on aiemmin myöntänyt, ensi kaudella tavoitteet ovat entistäkin korkeammalla. Villa pyrkii nousemaan lähemmäksi Valioliigan kärkinelikkoa, jonka myötä uusille vahvistuksille on kesän aikana kova tilaus. Joukkueeseen on linkitetty viime viikkojen aikana useita mielenkiintoisia nimiä, mutta korkean profiilin hankinnat loistavat toistaiseksi poissaolollaan.

Yhtenä mahdollisena vaihtoehtona pidetään Nicolo Zanioloa, joka on Fabrizio Romanon mukaan Villan ostoslistan kärkipäässä. Kuten Romano kertoo, Villan taustaryhmään hiljattain siirtynyt Monchi tuntee Zaniolon erittäin hyvin, sillä hän vastasi italialaispelaajan hankinnasta työskennellessään AS Romassa.

Zaniolo oli lähellä siirtoa Valioliigaan jo viime kesänä, mutta kuten aiemmin uutisoimme, kaupat karituivat tähden oikuttelun takia. Zaniola vietti kevätkauden Galatasarayssa, mutta hänen uskotaan olevan halukas vaihtamana seuraa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset