Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcelona menettää keskikenttäpelaajansa Saudi-Arabiaan: Ura Kataloniassa loppui lyhyeen

Franck Kessie
AOP

Franck Kessie jättää FC Barcelonan taakseen ja siirtyy Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ahlin riveihin. Barca kuittaa keskikenttämiehestä 12,5 miljoonan euron siirtokorvauksen. Pelaajan sopimus kestää vuoteen 2026 asti.

FC Barcelona teki viime kesänä läjäpäin uusia hankintoja. Yksi näistä oli Franck Kessie, joka oli edelliskaudella päässyt juhlimaan Italian mestaruutta AC Milanin paidassa.

Ilmaisella siirrolla saapunut Kessie oli yksi San Siron suurimmista sankareista, mutta ura Kataloniassa jäi lopulta vain yhden kauden mittaiseksi.

Barcelona tiedotti torstaina verkkosivuillaan, että Kessie suuntaa Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Ahlin riveihin kolmivuotisella sopimuksella.

Kessien ympärillä velloi pitkin kesää runsaasti siirtohuhuja, mutta mies on nyt tehnyt päätöksensä.

Päättynyt kausi oli henkilökohtaisella tasolla varmasti suuri pettymys, sillä vaihtopenkki tuli varsin hyvin tutuksi. Kessie pääsi Qatarin MM-kisojen aiheuttaman talvitauon jälkeen suuremmalla vastuulle, mutta Xavi Hernandez ei lopulta nähnyt hänelle käyttöä ensi kaudeksi.

Kessietä linkitettiin aikaisemmin vahvasti muun muassa Inter Milanin ja Juventuksen paitaan, mutta paluu Serie A:han jää näin ollen näkemättä. Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja vaihtaa maisemaa 12,5 miljoonan euron siirtosummalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset