Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Tottenham ja Bayern päässeet yhteisymmärrykseen – Harry Kanen siirto lähenee

Harry Kane
AOP

Tuoreet lähteet kertovat, että Tottenham Hotspur on hyväksynyt Bayern Münchenin jättämän tarjouksen Harry Kanesta. Raportit kertovat, että pöytään lyöty tarjous on arvoltaan noin 100 miljoonaa euroa ja sopimuksen syntyminen on tässä vaiheessa enää pelaajasta kiinni.

Harry Kanen siirto Bayern Müncheniin vaikuttaa sittenkin näkevän päivänvalon vielä tämän kesän aikana. Pitkään jatkunut tilanne on junnannut paikallaan, sillä Tottenham Hotspur ei ole ollut halukas päästämään maaliruiskuaan lähtemään.

The Athleticin saamien tietojen perusteella tilanne on kuitenkin muuttunut ja Spurs on hyväksynyt Bayernin jättämän noin 100 miljoonan euron arvoisen tarjouksen hyökkääjästä. Koska seurat ovat päässeet raportoidusti yhteisymmärrykseen, tässä vaiheessa siirron toteutuminen vaikuettaa olevan enää Kanesta kiinni.

Englannin maajoukkuekapteenin sopimus on umpeutumassa vuoden päästä, eikä hänen uskota olevan aikeissa tehdä sille jatkoa. Tässä mielessä Spursin päätöstä on helppo ymmärtää, sillä pelaajaa ei missään nimessä haluta menettää ensi kesänä ilman siirtokorvausta.

Jos Athleticin tiedot pitävät paikkaansa, on kauppojen syntyminen todennäköisesti vain ajan kysmys. Juuri tällä hetkellä mikään ei puhu sen puolesta, että Kane jatkaisi uraansa Lontoossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset