Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Chelsea nappaamassa Liverpoolin siirtokohteen

Romeo Lavia
AOP

Romeo Lavian tulevan kauden osoite on edelleen täysi arvoitus. Southamptonissa upeita otteita päättyneellä kaudella esittänyt nuorukainen on ollut pitkään Liverpoolin ostoslistalla. Chelsea on kuitenkin viimeisten tietojen mukaan kiilannut edelle.

Romeo Lavia, 19, siirtyi viime vuonna Manchester Cityn alle 21-vuotiaiden joukkueesta Southamptoniin. Chelsea oli jo tuolloin lahjakkaan nuorukaisen kintereillä, mutta lopulta Saints vei pisimmän korren ja hankki pelaajan St. Mary’s Stadiumille.

Kuten hyvin tiedetään, Sotonin kausi sujui vähemmän mairittelevissa merkeissä ja lopulta tuloksena oli putoaminen sarjatasoa alemmas. Lavia oli yksi joukkueen harvoista onnistujista ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hänen uransa on jatkumassa Valioliigassa.

Murroksessa olevan Liverpool on kokenut suuria muutoksia kesän aikana ja joukkueen tiedetään pitävän Laviaa yhtenä tärkeimmistä siirtokohteistaan. 90min kuitenkin kertoo, että Anfieldillä saatetaan joutua pettymään, sillä Chelsea on lähellä sopimuksen tekemistä nuorukaisen kanssa.

Southampton vaatii pelaajastaan tiettävästi 50 miljoonan punnan siirtokorvausta, johon Chelsea on viimeisten tietojen perusteella suostumassa.

Lavia on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta murtautua Belgian maajoukkuerinkiin ja mies on pelannut yhden A-maaottelun Red Devilsin paidassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset