Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Liverpoolille kylmä suihku – Valioliigatähti tehnyt valintansa

Moises Caicedo
AOP

Siirtosaaga Moises Caicedon ympärillä ei osoita vieläkään rauhoittumisen merkkejä. Ecuadorin maajoukkuepelaaja on edelleen Brightonin palkkalistoilla, mutta hänen lähtöhalunsa ovat tulleet erittäin selväksi. Apajille saapunut Liverpool on silti joutumassa pettymään.

Brighton on pystynyt toistaiseksi pitämään kiinni Moises Caicedosta, jonka lähtö seurasta näytti jo viime vuonna erittäin todennäköiseltä. Mies ehti tuolloin jopa jättää avoimen kirjeen seuran kannattajille ja kiittää näitä yhteisistä vuosista.

Varmalta näyttänyt siirto Chelseaan kariutui kuitenkin viime hetkillä, mutta Caicedo ei antanut tämän vaikuttaa otteisiinsa, vaan pelasi jälleen kerran hienon kauden.

Ecuadorilaisen nimi on ollut jälleen vahvasti tapetilla Chelsean uudelleenkäynnistettyä kiinnostuksensa. Siirtoa ei olla kuitenkaan saatu maaliin Bluesin sitkeästä yrityksestä huolimatta, jonka myötä myös muut seuran ovat saapuneet apajille.

Liverpool on ollut halukas kiilaamaan edelle, mutta Fabrizio Romanon tietojen mukaan siirto Anfieldille ei näytä todennäköiseltä vaihtoehdolta.

Romano kertoo, että Caicedo on ilmoittanut Liverpoolille, että Chelsea on hänen ainoa vaihtoehtonsa. Romano väittää, että Caicedo on hyväksynyt Chelsean tarjoaman sopimuksen henkilökohtaiset ehdot jo toukokuun aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset