Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Maalitykin tulevaisuus vihdoin selvillä? – “Minne muualle hän menisi?”

Victor Osimhen
AOP

Napolin tähtipelaaja, Victor Osimhenin tulevaisuudesta on esitetty tämän vuoden aikana erilaisia arvioita. Nigerialaishyökkääjän tiedetään olevan useamman mahtiseuran ostoslistalla, mutta Napoli-pomo, Aurelio De Laurentiisin tuoreiden kommenttien perusteella hän ei ole myynnissä.

Hurjia tehoja viime kaudella mättänyt Victor Osimhen oli yksi Napolin mestaruuden avaintekijöistä. Partonopein keihäänkärki vei Serie A:n maalipörssin nimiinsä 26 osumallaan toiseksi jääneen Lautaro Martinezin jäätyä viiden maalin päähän.

Osimhenin nimi on nostettu vahvasti tapetille tämän kesän aikana ja suurseurat ovat tiedustelleet hänen saatavuuttaan väsymiseen asti. Muun muassa Manchester United oli etenkin alkukesän aikana vahvasti linkitetty Osimheniin, mutta viimeisten tietojen valossa maaliruisku on jatkamassa uraansa Diego Armando Maradona Stadiumilla.

Napoli-pomo, Aurelio De Laurentiis otti pelaajan tilanteeseen kantaa.

– Osimhen jatkaa täällä, sillä hänen sopimuksensa on voimassa vielä kahden vuoden ajan. Minne muualle hän menisi? Sopimusten noudattaminen on aina molempien osapuolien vastuulla. Avoimuus on todella tärkeää ja Osimhen on ollut koko ajan rehellinen meitä kohtaan.

Napolin kerrotaan valmistelevan jatkosopimustarjousta Osimhenille, joten tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hyökkääjän ura on jatkumassa Napolissa.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset