Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Virallista: Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja vaihtaa seuraa

Fred
AOP

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Fred vaihtaa maisemaa. Old Traffordille vuonna 2018 saapunut brasilialainen jatkaa uraansa Turkin liigassa pelaavan Fenerbachen paidassa.

Pitkään siirtohuhujen ympäröimänä ollut Fred teki odotetun päätöksen ja nosti kytkintä. Manchester Unitedia viiden vuoden ajan edustanut keskikenttäpelaaja jäi Erik ten Hagin alaisuudessa pienelle vastuulle, eikä tilanne olisi todennäköisesti tullut muuttumaan tälläkään kaudella.

Fred kuului vielä pari vuotta sitten Unitedin avauskokoonpanoon ja miehitti keskikaistaa yhdessä Scott McTominayn kanssa. Ten Hagin otettua valmennusvastuun tilanne kuitenkin muuttui totaalisesti ja molemmat miehet putosivat nopeasti penkin puolelle.

Frediä linkitettiin viime kauden päättymisestä lähtien vahvasti muun muassa Fulhamiin, mutta hän päätti lopulta jatkaa uraansa Valioliigan ulkopuolella. Uudeksi seuraksi valikoitui Turkin Superliigassa pelaava Fenerbache, mutta sopimuksen pituudesta tai siirtosummasta ei ole kirjoitushetkellä tarkempaa tietoa.

Fredin päätös vaihtaa maisemaa on täysin ymmärettävissä, mutta Fenerbache on silti yllättävä valinta. Peliaikaa on todennäköisesti luvassa yllin kyllin, mutta Turkin liigasta on huomattavasti vaikeampaa ponnistaa Brasilian maajoukkueeseen. Fred on pelannut toistaiseksi 32 A-maaottelua Canarinhon paidassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset