Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: PSG:n megatähden tulevaisuus selvillä – Matka jatkumassa jättimäisellä sopimuksella

Neymar Jr
AOP

Neymarin uran jatko on ollut yksi urheilumaailman suosituimmista puheenaiheista kesän aikana. Brasilialaistähden jatko PSG:ssä näytti varmalta, mutta hänen kerrotaan tulleen toisiin aatoksiin. Rahavirrat ovat viemässä hyökkääjää kohti Saudi-Arabian liigaa.

Paris Saint-Germainin kerrotaan päässeen Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Hilalin kanssa yhteisymmärrykseen Neymarin pelioikeuksista. Pelaaja ehti jo aiemmin viitata saudiseuran lähentelyille kintaalla, mutta nyt hänen kerrotaan hyväksyneen tarjotun sopimuksen henkilökohtaiset ehdot.

Neymarin on määrä vaihtaa maisemaa kahden vuoden mittaisella sopimuksella, johon on kirjattu optio yhdestä lisävuodesta. Kontrahdin kokonaisarvo on ABC Newsin mukaan 90 miljoonaa euroa.

Neymarille maksettavasta palkasta liikkuu mediassa erilaisia arvioita, mutta tarkasta summasta ei ole hihkunut tietoja julkisuuteen. Joka tapauksessa miehen viikkoansiot tulevat olemaan ruhtinaalliset sopimuksen toteutuessa.

Maailmanennätyssummalla Parc des Princesille vuonna 2017 siirtyneen Neymarin PSG-kontrahtia oli vielä kaksi vuotta jäljellä, mutta matka on näin ollen jatkumassa jo tämän kesän aikana.

Hyökkääjästä on määrä tulla Ruben Nevesin, Kalidou Koulibalyn ja Sergej Milinkovic-Savicin joukkuetoveri kolmikon siirryttyä samaan suuntaan aiemmin kesän aikana. Al-Hilal on ollut sitkeästi myös Kylian Mbappen ja Victor Osimhenin perässä, mutta neuvottelut eivät ole edenneet seuran toivomalla tavalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset