Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Siirrolle sinetti – West Hamilta kesän toinen hankinta: Soton-kapteeni vaihtaa maisemaa

James Ward-Prowse
AOP

West Ham on hankkinut James Ward-Prowsen Southamptonista. Entisen Saints-pelaajan tuore kontrahti ulottuu vuoteen 2027 asti. Siirtosummaa ei paljastettu julkisuuteen.

Southamptonin kasvatti, James Ward-Prowse, 28, nousi seuran edustusjoukkueeseen vuonna 2017. Miehestä kehkeytyi vuosien varrella yksi Sotonin tärkeimmistä pelaajista ja hän kantoi myös päättyneellä kaudella joukkueen kapteeninnauhaa.

Ward-Prowsen lähdöllä ehdittiin uumoilla pitkään ja putoaminen sarjatasoa alemmas sinetöi vapaapotkuspesialistin päätöksen. Ward-Prowse allekirjoitti West Hamin kanssa viisivuotisen sopimuksen, jonka myötä keskikenttäpelaajan valioliigaura saa jatkoa.

– Olen todella innoissani päästessäni edustamaan West Hamia, enkä malta odottaa pääseväni aloittamaan. Tämä on seura, joka on jatkanut nousuaan muutaman viime vuoden ajan. Konferenssiliigan voitto tuo seuran ympärille luonnollisesti vain lisää momentumia. On mahtavaa päästä osaksi tätä kaikkea, Ward-Prowse kertoi.

– Oma pelaamiseni on aina perustunut kovan työn tekemiselle ja itsestään kaiken antamiselle. West Ham on aina ollut tällaisten arvojen ruumiillistuma. Sen tuntee seuran kannattajista ja joukkueen pelaajista. Uskon, että sovin tänne täydellisesti ja aion tehdä kaikkeni joukkueen eteen.

Ward-Prowse on Hammersin kesän toinen hankinta aiemmin saapuneen Edson Alvarezin jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset