Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Hurja väite: Mbappe allekirjoittamassa sittenkin jatkosopimuksen? – Toinen supertähti lähdössä tieltä

Neymar
AOP

Neymarin siirto Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Hilaliin vaikuttaa olevan enää viimeistelyä vaille valmis. Brasilialaisen todennäköiseltä näyttävän lähdön uutisoidaan vaikuttavan myös Kylian Mbappen tilanteeseen odottamattomalla tavalla.

PSG:n brasilialaishyökkääjä, Neymar Jr, ilmoitti hiljattain julkisesti toivovansa voivansa jatkaa uraansa Parc des Princesillä. Brassin mieli näyttää kuitenkin muuttuneen totaalisesti, sillä hänen uutisoidaan olevan lähellä siirtymistä Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Hilalin riveihin.

Useat eri lähteet ovat kertoneet, että Neymar on hyväksynyt hänelle tarjotun kaksivuotisen, 90 miljoonan arvoisen sopimuksen, johon on sisällytetty optio kolmannesta kaudesta. Tuoreiden tietojen mukaan Neymarin todennäköiseltä vaikuttava lähtö on vaikuttamassa myös Kylian Mbappen tulevaisuuteen.

Kuten varsin hyvin tiedetään, Mbappen siirtymistä muihin maisemiin on pidetty vain ajan kysymyksenä. Toistaiseksi asia ei ole kuitenkaan konkretisoitunut ja tuoreet raportit väittävät, että Mbappe on sittenkin valmis allekirjoittamaan jatkosopimuksen Parc des Princesille, jos Neymar lähtee.

Tämä luonnollisesti kertoo kaiken oleellisen kahden supertähden väleistä, joihin on tullut merkittäviä säröjä vuosien varrella. Kaksikon valtataistelu vaikuttaa päättyvän täysin ennalta-arvaamattomalla tavalla.

Lähde: BroBible

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset