Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Postecogloun koirankoppiin joutunut puolustaja nostamassa kytkintä? – Tottenham valmis luopumaan takavuosien luottopelaajasta

Eric Dier
AOP

Eric Dier saattaa olla jättämässä Tottenham Hotspurin taakseen vielä kuluvan siirtoikkunan puitteissa. Englantilaispuolustajan ei uskota kuuluvan Ange Postecogloun suunnitelmiin tällä kaudella.

Eric Dierin nykyinen sopimus Tottenham Hotpurin kanssa on päättymässä ensi vuoden kesäkuussa. Pelaajan jatkosopimusneuvotteluista ei ole hiiskunut mitään julkisuuteen, joten hänen uskotaan olevan nostamassa kytkintä.

Spursin on kerrottu olevan valmis päästämään puolustajan lähtemään, jos hän ei pysty vakuuttamaan manageri, Ange Postecoglouta kyvyistään.

Englantilaispakkia ei nimetty ollenkaan joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon, kun Tottenham käynnisti valioliigakautensa viikonloppuna ottelulla Brentfordia vastaan. Tämä luonnollisesti kiihdytti Dieriä koskevia siirtohuhuja entisestään, sillä useamman seuran on raportoitu olevan keskuspuolustajan kintereillä.

Juuri tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että siirto muihin maisemiin saattaisi olla paras ratkaisu pelaajan itsensä kannalta. Cristian Romero, Ben Davies, Davinson Sanchez ja tuore hankinta Micky van de Ven vaikuttavat kaikki olevan englantilaisen edellä joukkueen nokkimisjärjestyksessä.

Dier myönsi viime vuoden aikana, että hänen toiveissaan on vielä jossain vaiheessa jatkaa uraansa Englannin ulkopuolella. Siihen saattaa tarjoutua tilaisuus, sillä muun muassa Sporting CP, AS Monaco ja Al-Nassr ovat 90minin mukaan kiinnostuneita tarjoamaan hänelle sopimusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset