Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Entinen Chelsea-tähti avautuu João Félixin tilanteesta: “Mitään muuta keinoa ei ole olemassa”

Joao Felix
AOP

João Félixin pelaajaoikeudet ovat edelleen Atletico Madridin hallussa. Lähtöhalunsa selväksi tehneen supertähden sopimustilanne on ollut yksi käynnissä olevan siirtoikkunan suosituimmista puheenaiheista. Félixin joukkuetoveri, Cesar Azpilicueta antaa portugalilaiselle oman neuvonsa.

Atletico Madrid, Chelsea ja kenties FC Barcelona. João Félixin siirtosaaga hakee vertaistaan, eikä sen viimeistä lukua olla vieläkään kirjoitettu valmiiksi.

Portugalin maajoukkueessa päätähuimaavia otteita esittänyt Félix ei ole ikinä syttynyt potentiaaliaan vastaavaan iskuun seurajoukkueessa. Ajoittaisia väläytyksiä lukuunottamatta, Félixin ura Atletin paidassa on toistaiseksi ollut sarja pettymyksiä.

Hyökkääjälle siunaantui uusi mahdollisuus Lontoossa, mutta Chelsean manageriksi saapunut Mauricio Pochettino ei halunnut kiinnittää Felixiä pysyvällä sopimuksella.

Palattuaan Madridiin, Félix kertoi harvinaisen selkeästi siirtotoiveistaan, mutta tällä hetkellä hän jatkaa edelleen Colchonerosin pelaajana.

Félixin joukkuetoverina Chelseassa pelannut ja sittemmin Atleticon paitaan siirtynyt Cesar Azpilicueta kertoo oman näkemyksensä portugalilaistähden tulevaisuudennäkymistä.

– Hänen tilanteensa on monimutkainen. Pelasin hänen kanssaan Chelseassa ja nyt Atletissa. Me pelaajat voimme ainoastaan tehdä parhaamme seuran eteen, jota edustamme. Sitä täytyy vain purra hampaat yhteen ja tehdä kaikkensa. Mitään muuta keinoa ei ole olemassa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga