Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool ja Manchester United taistelevat Fiorentinan kultakimpaleesta

Sofyan Amrabat, Fiorentina (vas.), Michail Antonio, West Ham (oik.)
AOP

Liverpool pyrkii lähteiden mukaan viemään Manchester Unitedin siirtokohteen, Sofyan Amrabatin kilpailijansa nenän edestä. Marokkolaispelaajan uskotaan pakkaavan laukkunsa seuraavan parin viikon kuluessa, jos Fiorentina vastaanottaa riittävän suuren tarjouksen.

Liverpool on pystynyt tekemään muutamia hyviä hankintoja kuluvan siirtoikkunan puitteissa, mutta Anfieldillä ollaan jouduttu myös pettymään ankarasti. Redsin sinnikkäästi tavoittelemat Moises Caicedo ja Romeo Lavia ovat molemmat päätymässä Chelsean riveihin, joka on kova kolaus Poolin tavoitteille.

Katseet on kuitenkin suunnattu jo eteenpäin ja viimeisten tietojen mukaan Liverpool on käynnistänyt uudelleen kiinnostuksensa Fiorentinassa pelaavaa Sofyan Amrabatia kohtaan.

Marokon MM-sankari on ollut todella pitkään valtavan mediahuomion kohteena, mutta uutta työnantajaa ei ole edelleenkään löytynyt. Amrabat on myöntänyt julkisesti kuitenkin olevansa avoin vaihtamaan maisemaa sopivan tarjouksen ilmaantuessa.

Manchester Unitedin tiedetään pitävän pelaajan tilannetta tarkasti silmällä, mutta Inside Futbolin saamien tietojen mukaan Liverpool yrittää kiilata edelle. Poolin uutisoidaan aloittaneen alustavat neuvottelut Fiorentinan kanssa sopimuksen tekemiseksi.

Tämä saattaa luonnollisesti kiihdyttää myös ManU:n ostohalukkuutta, joten tulevat viikot näyttävät missä Amrabatin ura tulee jatkumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset