Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

ManU-puolustaja lähtökuopissa – Tarttuuko Fulham täkyyn?

Eric Bailly
AOP

Viime kauden lainalla Olympique Marseillessa viettäneelle Eric Baillylle ei uskota enää löytyvän käyttöä Old Traffordilla. Manchester United on valmis päästämään puolustajansa muihin maisemiin kesän aikana.

Eric Baillyn ura Manchester Unitedin paidassa on jättänyt todella kaksijakoisen kuvan. Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja saapui Old Traffordille vuonna 2016 pelattuaan tätä ennen La Ligaa Villarrealin ja Espanyolin riveissä.

Bailly sai heti ensimmäisellä United-kaudellaan mukavasti vastuuta pelaten 25 valioliiga ottelua ja 11 Eurooppa-liigan peliä. Seuraaviila kausilla loukkaantumiset kuitenkin sotkivat suunnitelmat ja norsunluurannikkolainen oli pitkiä aikoja lasaretin puolella.

Mies pelasi debyyttikautensa jälkeen korkeintaan 13 valioliigaottelua, eikä tuntunut millään pysyvän ehjänä. Epäonnensoturilta nähtiin hänen kuntouduttuaan ajoittain hyviä otteluita, mutta nämä jäivät useimmiten yksittäisiksi valonpilkahduksiksi.

ManU lähetti Baillyn viime kaudeksi lainalle Ranskan liigassa pelaavan Olympique Marseillen riveihin, mutta siirrosta ei tehty pysyvää. Näin ollen keskuspuolustaja on jälleen palannut Englantiin, mutta todennäköisesti vain väliaikaisesti.

Erik ten Hagin ei uskota näkevän pelaajalle käyttöä ja on 90minin mukaan valmis päästämään tämän lähtemään pikaisella aikataululla. Ainakin Fulham oli aikaisemmin Baillyn kintereillä, joten valioliigauran jatkamiseen saattaa tarjoutua uusi mahdollisuus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset