Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako Cityn superlupaus maisemaa? – Guardiola: “Joko hän jää tai myymme hänet”

Cole Palmer
AOP

Manchester Cityn paidassa lupaavia otteita esittäneen Cole Palmerin tulevaisuus on täysin auki. Taivaansinisten manageri, Pep Guardiola paljastaa, että nuorukainen saattaa päätyä kauppatavaraksi vielä siirtoikkunan viimeisten viikkojen aikana.

Täydestä tuntemattomuudesta Manchester Cityn edustusmiehistöön ponnistanut Cole Palmer on ottanut viime aikoina roolia.

Pienelle vastuulle viime kaudella jäänyt Palmer onnistui maalinteossa Community Shieldissä Arsenalia vastaan ja osui myös Sevillan verkkoon keskiviikkona pelatussa Super Cupissa.

Etenkin jälkimmäinen osuma oli todella tärkeä, sillä City nousi maalin myötä tasoihin ja eteni lopulta voittoon rangaistuspotkujen jälkeen.

Hyvistä otteista huolimatta Palmerin matka saattaa olla jatkumassa eteenpäin. Pep Guardiola kommentoi 90minille pelaajansa tulevaisuutta voitetun Super Cupin jälkeen.

– Minulla on ollut se käsitys, että hän haluaa lähteä, mutta en tiedä varmuudella, mitä tulee tapahtumaan. En usko, että lainasiirto tulee kysymykseen. Joko hän jää tai myymme hänet, mutta lainalle lähteminen ei näytä todennäköiseltä.

– Olen ymmärtänyt, että hän haluaa enemmän vastuuta kuin viime kaudella. Riyad (Mahrez) on lähtenyt, joten tilanne on muuttunut, mutta loppujen lopuksi päätös on seuran käsissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset