Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern Münchenille jälleen rukkaset – Tähtivahti siirtyy Saudi-Arabiaan!

Yassine Bounou
AOP

Sevillaa kolmen edellisvuoden ajan edustanut Yassine Bounou siirtyy Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Hilaliin. Espanjalaisseura tulee saamaan entisestä ykkösmaalivahdistaan 21 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Siirtohuhujen kohteena olleen Yassine Bounoun tulevaisuus on puhuttanut pitkään espanjalaismediassa. Marokon maajoukkueen ykköstorjujaa on linkitetty pitkin kesää useampaan Euroopan suurseuraan ja miehen tiedettiin olevan muun muassa Bayern Münchenin hankintalistalla.

Saksalaisjoukkue on etsinyt uutta veräjänvartijaa Manuel Neuerin loukkaantumisesta lähtien, ja kun myös viime kaudella tolppien välissä seisonut Yann Sommer nosti kytkintä, on uusille hankinnoille entistä kovempi tarve.

Bayern tavoitteli Bounoun lisäksi myös Kepa Arrizabalagaa, mutta tämä valitsi Real Madridin. Nyt sama tilanne toistui Bounoun kohdalla, joka siirtyy Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Hilalin väreihin kolmen vuoden mittaisella sopimuksella.

Bounou oli yksi Marokon suurimmista sankareista viime vuonna pelatuissa Qatarin MM-kilpailuissa, jonka myötä hänen profiilinsa nousi valtavasti siirtomarkkinoilla.

Mies ilmoitti Sevillalle hyvissä ajoin toiveistaan jatkaa uraansa muualla ja nyt asiaan on saatu vihdoin vahvistus. Andalusialaisseura kuittaa Bounousta 21 miljoonan euron korvauksen.

Hiljattain myös Neymarin kanssa sopimuksen tehneen Al-Hilalin kerrotaan seuraavaksi haluavan vahvistaa hyökkäystään Alexandar Mitrovicilla.

Lähde: Substack

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset