Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

AS Roma tavoittelee PSG:n huippulupausta: AC Milanille kylmä suihku?

Hugo Ekitike
AOP

AS Roma on tehnyt tämän kesän aikana jo kaksi kovan luokan hankintaa, kun Renato Sanches ja Leandro Paredes ovat astuneet sisään Stadio Olimpicon ovista. Ikuisen kaupungin ylpeys havittelee kuitenkin edelleen uusia pelaajia ja nyt tapetille on nostettu PSG:n Hugo Ekitiken nimi.

Viime kaudella parhaimmillaan Italian liigan kolmatta sijaa hallussaan pitänyt AS Roma valahti lopulta Mestarien liiga-paikkojen ulkopuolelle.

Giallorossin kausi oli kuitenkin selkeästi askel oikeaan suuntaan ja joukkue osoitti pystyvänsä parhaana päivänään raapimaan pisteitä isommiltaan. Eurooppa-liigassa Roma ylsi aina loppuotteluun asti, jossa Sevilla vei lopulta pidemmän korren rangaistuspotkujen jälkeen.

Tulevalla kaudella on tavoitteena luonnollisesti ottaa jälleen askel eteenpäin, joka tarkoittaa myös uusien vahvistusten hankkimista. Roma on toistaiseksi hankkinut Renato Sanchesin ja Leandro Paredesin Paris Saint-Germainista, mutta verkot ovat edelleen vesillä.

Viimeisten tietojen mukaan Roomassa seurataan tarkasti Hugo Ekitiken tilannetta. Ekitike edustaa niin ikään PSG:tä, joten on mahdollista, että seurojen välillä nähdään jo kesän kolmannet kaupat. Ekitike on ollut myös AC Milanin ostoslistalla, mutta osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset