Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kaupat jäihin h-hetkellä? – Valioliigaseuran siirtokohteen terveystilanne kysymysmerkki

Nicolo Zaniolo taistelee pallosta Ansu Fatin kanssa.
AOP

Nicolo Zaniolon siirtymistä Aston Villaan on pidetty vain ajan kysymyksenä, mutta tuoreet lähteet kertovat, että asia on mutkistunut. Villa on huolissaan pelaajan terveydentilasta ja pelkää pelaajan loukkaantuneen siirron kynnyksellä.

Aston Villa oli pakotettu kääntämään katseensa kohti siirtomarkkinoita pelintekijä, Emi Buendian vakavan loukkaantumisen jälkeen. Seuran kiikareissa oli monta nimeä, ennen kuin Unai Emery kiinnitti katseensa Galatasarayssa pelaavaan Nicolo Zanioloon.

Italialaistähti on näyttänyt siirrolle vihreää valoa ja kaiken piti olla valmista. Zaniololle värkättiin vuoden mittainen lainasopimus, johon sisältyy vuoden päästä aktivoituva vapaaehtoinen osto-optio.

Juuri ennen sopimuksen allekirjoittamista on kuitenkin ilmennyt ongelmia, jotka voivat pahimmassa tapauksessa peruuttaa kauppojen syntymisen kokonaan. Tuoreet raportit kertovat, että Villa pelkää Zaniolon loukanneen polveaan ja joutuvan mahdollisesti lasaretin puolelle heti alkukaudesta.

Lukemattomien vammojen kanssa viime vuosina paininut Zaniolo on kärsinyt useamman kerran polvivaivoista, joten Villan huoli on ymmärrettävää.

Villan kerrotaan harkitsevan diilin purkamista, jos Zaniolon oletettu vamma osoittautuu vakavaksi. Toinen vaihtoehto on todennäköisesti palkkioista uudelleen neuvotteleminen Galatasarayn kanssa.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset