Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Manchester City hyväksynyt Al-Nassrin tarjouksen puolustajastaan

Aymeric Laporte
AOP

Manchester Cityä edustavan Aymeric Laporten jatkosta Etihadilla ei ole edelleenkään minkäänlaista varmuutta. Espanjalaistoppari jäi viime kaudella erittäin pieneen rooliin ja seuran uutisoidaan olevan valmis päästämään hänet lähtemään.

Manchester Cityä vuodesta 2018 lähtien edustaneen Aymeric Laporten valioliigaura saattaa olla tulossa päätökseensä.

Lukemattomista vammoista urallaan kärsinyt Laporte jäi viime kaudella sivustaseuraajan rooliin pelaten yhteensä vain 12 valioliigaottelua. Kontrasti on huomattava edelliskauteen, jolloin vyölle kertyi 33 ottelua, joiden aikana hän onnistui neljästi maalinteossa.

Pep Guardiola muokkasi viime vuonna puolustuslinjansa uuteen uskoon, eikä Laportelle enää uskota löytyvän Etihadilla käyttöä. Romuluinen espanjalainen on saanut yhteydenottoja muutamilta La Liga-seuroilta, mutta neuvottelut eivät ole toistaiseksi tuottaneet tulosta.

Tuoreimpien tietojen mukaan City on vastaanottanut saudiseura Al-Nassrin jättämän tarjouksen, ja näyttänyt siirrolle vihreää valoa. Tässä vaiheessa kauppojen toteutuminen vaikuttaa olevan Laportesta kiinni, sillä Citizens tuskin pyrkii pakottamaan pitkäaikaisen palvelijansa siirtoa.

Al-Nassrin sopimustarjouksen yksityiskohdista ei ole toistaiseksi tarkempia tietoja, mutta olettaa saattaa, että Laporten ansiot vähintään tuplaantuisivat. Neuvottelujen kerrotaan olevan edelleen käynnissä.

Lähde: Substack

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset