Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mauricio Pochettino kommentoi Chelsean tuoreita jättihankintoja: “Olemme erittäin tyytyväisiä”

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsean siirtoikkunaa voidaan pitää suhteellisen onnistuneena. Ovi on käynyt molempiin suuntiin, mutta ainakin paperilla joukkueen runko näyttää olevan suhteellisen hyvin kasassa. Joukkueen manageri, Mauricio Pochettino kommentoi Moises Caicedon ja Romeo Lavian hankintoja.

Chelsea ei ole tapansa mukaan säästellyt tämänkään kesän siirtoikkunassa. Blues on hankkinut hyökkäykseensä hyvää jälkeä La Ligassa tehneen Nicolas Jacksonin ja RB Leipzigista saapuneen Christopher Nkunkun. Jälkimmäisen loukkaantuminen on tuntuva takaisku, josta johtuen johtuen Lontoossa suunnitellaan todennäköisesti vielä yhden kärkipelaajan hankintaa.

Keskikenttä puolestaan alkaa olla hyvällä mallilla, sillä vahvuuteen on viime päivien aikana liittynyt joukkueen pitkäaikainen siirtokohde Moises Caicedo ja Southamptonissa läpi lyönyt Romeo Lavia.

Chelsean päävalmentajan vastuun hiljattain ottanut Mauricio Pochettino avautuu Caicedon ja Lavian hankinnoista.

– Oli täysin heidän päätöksensä siirtyä tänne. Kyseessä ei ollut kilpailutilanne, vaan pelaajien aito halu edustaa tätä seuraa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen ja heillä on ollut pelkästään hyvää sanottavaa seuran johtoportaasta. Uskon, että he siirtyivät tänne, koska tuntevat Chelsean ympärillä jotain ainutlaatuista.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga