Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Barca-puolustaja päätymässä kauppatavaraksi – Matka jatkuu yllättävässä suunnassa

Sergino Dest
AOP

Sergino Destille on lähteiden mukaan löytynyt uusi työnantaja. FC Barcelonaa edustaneen yhdysvaltalaispuolustajan kerrotaan jatkavan uraansa PSV Eindhovenissa.

FC Barcelonan laitapuolustaja Sergino Destin maisemanvaihdosta ollaan osattu odottaa. Lahjakasta USA:n maajoukkuemiestä pidettiin vielä muutama vuosi sitten yhtenä vanhan mantereen lahjakkammista puolustajista, mutta uran kehityskaari ei ole ollut odotetun kaltainen.

Dest esiintyi edukseen Ajaxin paidassa, mutta homma ei ole toiminut Barcelonassa ajoittaisia väläytyksiä lukuunottamatta. Dest joutui nopeasti Xavi Hernandezin epäsuosioon, eikä espanjalaismanagerin koirankopista löytynyt ulospääsyä.

Yhdysvaltalainen vietti viime kauden lainalla AC Milanissa, mutta pysyvää sopimusta San Sirolle ei koskaan tehty.

Nyt Destin matka on Fabrizio Romanon tietojen mukaan jatkumassa yllättävässä osoitteessa.

Romano kirjoittaa, että Dest siirtyy Eredivisienissä pelaavan PSV Eindhovenin riveihin kauden mittaisella lainalla, johon on kirjattu optio yhdestä lisävuodesta. Vapaaehtoinen osto-optio on Romanon mukaan 10 miljoonan euron arvoinen ja Barca maksaa sopimuksen ajan puolet pelaajan palkasta.

Milan-lainansa jälkeen Barcan avauskokoonpanoon nouseminen ei näyttänyt kovinkaan todennäköiseltä, joten varmalta näyttävä siirto palvelee myös pelaajan etuja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset