Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

José Mourinho avautuu keskikenttäikonin lähdöstä: “Kertoo kaiken olennaisen”

Nemanja Matic
AOP

Nemanja Maticin päätös siirtyä AS Romasta Ligue 1:ssä pelaavaan Stade Rennesiin löi monet ällikällä. Serbialaisveteraanin kerrotaan riitaantuneen Giallorossin managerin, José Mourinhon kanssa. Portugalilaiskoutsi avautuu nyt Maticin lähtöpäätöksestä.

Chelseassa Valioliigan parhaiden keskikenttäpelaajien joukkoon noussut Nemanja Matic siirtyi Manchester Unitediin vuonna 2017 valtavien odotusten saattelemana. Serbialainen kuului vuosien ajan Unitedin runkomiehiin, mutta vastuu alkoi pikkuhiljaa pienentyä vauhdin hidastuessa.

Viiden Old Traffordilla vietetyn vuoden jälkeen Matic päätti pakata laukkunsa ja uudeksi seuraksi valikoitui José Mourinhon valmentama AS Roma. Mourinho oli Maticille tuttu niin ManU:sta kuin myös Chelseasta, mutta tällä kertaa yhteistyöstä ei kuitenkaa muodostunut pitkäkestoista.

Maticin pelit Stadio Olimpicolla jäivät lyhyeen, sillä maanantaina tiedotettiin, että hän pelaa ensi kaudella Ligue 1:n Rennesissä. Huhut kertovat, että siirtopäätös johtuisi tulehtuneista väleistä Mourinhon kanssa. Portugalilaisvalmentaja kommentoi nyt ensimmäistä kertaa Maticin lähtöä.

– En osannut odottaa Maticin lähtevän. Menetämme hienon pelaajan, mutta seura reagoi upeasti hankkimalla Paredesin (Leandro) ja Sanchesin (Renato). Matic oli neuvotellut Rennesin kanssa yli kuukauden ajan, joka kertoo kaiken olennaisen. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen seuran hankkimiin korvaajiin.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A