Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

BBC: Pep Guardiola sivuun selkäleikkauksesta johtuen – Katalaani toipuu Barcelonassa

Pep Guardiola
AOP

Manchester City joutuu tulemaan parin seuraavan viikon ajan ilman manageriaan Pep Guardiolaa, joka joutui kiirelliseen leikkaukseen selkävaivojensa takia. Guardiolan toipuessa Cityn valmennusvastuu lankeaa apuvalmentaja Juanma Lillon harteille.

Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola hakeutui kovien selkäkipujen takia sairaalahoitoon Barcelonassa, jossa hänet leikattiin kiireellisesti. BBC kertoo, että vaikka kyseessä oli välitöntä hoitoa vaatinut vaiva, ei kyseessä kuitenkaan ollut suuri operaatio.

Guardiolan uutisoidaan olevan sivussa maajoukkuetaukoon asti, joten väliin on jäämässä ainakin tulevat ottelut Sheffield Unitedia ja Fulhamia vastaan. Citizensin käskyttäjänä Guardiolan poissaolessa toimii apuvalmentaja Juanma Lillo.

Guardiolan leikkauksen kerrotaan menneen suunnitelmien mukaan ja hänen on määrä jatkaa toipumistaan Barcelonassa. Seura julkaisi katalaanin tilanteesta seuraavanlaisen tiedotteen.

– Kaikki Manchester Cityssä toivottavat Pepille pikaista toipumista ja odotamme innolla hänen jälleennäkemistään.

Guardiolan kädenjälki on ollut kaikkien nähtävillä ja mies auttoi Cityä voittamaan viime kaudella seuran pitkään himoitseman Mestarien liigan pystin. Taivaansiniset ovat aloittaneet myös kuluvan sesongin vakuuttavasti otettuaan voitot Burnleysta ja Newcastle Unitedista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga