Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle lisää jobinpostia – Tähtihankinta lasaretin puolelle

Mason Mount
AOP

Manchester Unitediin kovan hehkutuksen saattelemana siirtynyt Mason Mount on sivussa tulevaan maajoukkuetaukoon asti. Englantilaispelaaja loukkaantui viime viikonlopun tappiollisessa Tottenham-pelissä.

Pitkään junailtu siirto näki vihdoin päivänvalon, kun Mason Mount jätti Chelsean taakseen ja vaihtoi Manchester Unitedin punaiseen peliasuun. Preseasonin aikana lupaavia otteita esittänyt Mount on ollut suhteellisen näkymätön ManU:n valioliigakauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Chelsean kasvatti on hukkunut massan mukana Red Devilsin keskikentällä, eikä oikeaa roolia ole tuntunut vielä löytyneen. Erik ten Hagin ryhmityksessä pohjapelaajan paikalla oleva Casemiro näytti sekä Wolvesia, että Tottenhamia vastaan lopen uupuneelta jääden liian yksin peittämään valtavaa aluetta.

Hyökkäysvoimaisemmat Bruno Fernandes ja Mount eivät ole toistaiseksi tarjonneet brassille riittävästi tukea alaspäin, joten Erik ten Hagilla riittää mietittävää ennen lauantaina pelattavaa Nottingham Forest-ottelua.

Nyt hollantilaismanagerin palapeli on menossa väistämättä uusiksi Mountin loukkaantumisesta johtuen. United kertoo verkkosivuillaan pelaajan kärsineen vamman Tottehamia vastaan pelatussa ottelussa, jonka myötä hän on sivussa syyskuun maajoukkuetaukoon asti. Seuran tiedotteen mukaan kyseessä ei ole kuitenkaan mitään vakavaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga